cerca de tu casa Trailer - Jordi Vencells
51378
single,single-post,postid-51378,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
cerca de tu casa pelicula

cerca de tu casa Trailer

Cerca de tu casa és una pel·lícula incomoda però real, que mostra la realitat de milions de families que durant aquests anys s’han vist forçades a sortir de casa seva, per deixar buit un altre habitatge.
Dirigida per Eduard Cortés i Interpretada per la genial (i palafrugellenca) Sílvia Pérez Cruz

‘Es indecente,
es indecente,
gente sin casa,
casas sin gente’

 

Sinopsi
La Sònia és una jove de trenta anys qui, després de perdre la seva feina, no pot pagar la hipoteca i és finalment desnonada. Sense sostre i amb una filla de deu anys, la Sònia es veu obligada a tornar a casa els seus pares, on la crisi, la frustració i el seu sentiment de fracàs faran que la vida familiar sigui plena de tensions.

La situació arribarà al punt límit quan el banc, que continua reclamant a la Sònia bona part de la seva deuda, l’amenaça amb l’embargament del pis dels seus pares, ja que ells van actuar com a avaladors de la seva hipoteca.

a Girona la podem veure, de moment, al cinema Truffaut
i al ‘teatru’ municipal de palafrugell
Web de la película

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.