Fem un pacte. La mediació a Catalunya Ràdio - Jordi Vencells
51251
single,single-post,postid-51251,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Fem un Pacte amb Javier Wilhelm

Fem un pacte. La mediació a Catalunya Ràdio

Fem un pacte és una secció de mediació dins el programa Solidaris de Catalunya Ràdio.
Són converses amb Javier Wilhem per a descobrir la mediació.
El primer capítol tracta de la oportunitat que representa la mediació, una oportunitat per viure millor. A més, fa incís en la necessitat d’institucionalitzar-la per compensar les altres institucions que fan la guerra

enllaç a la secció del programa

 


 

Torna al Blog

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.