Doneu a conèixer la mediació al vostre municipi - Jordi Vencells
51240
single,single-post,postid-51240,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Conèixer la Mediació

Doneu a conèixer la mediació al vostre municipi

Conèixer la mediació és l’objectiu d’aquest vídeo de la Diputació de Barcelona, dins el Servei de Polítiques d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana.

La difusió de la mediació i dels avantatges socials que comporta és imprescindible per a que tots els veïns dels diferents municipis de Catalunya coneguin els serveis de mediació municipals, i sinó en tenen reclamin el seu

enllaç al programa de mediació ciutadana de la Diputació de Barcelona

 


 

Torna al Blog

No Comments

Post a Comment